shadow

Eyeliner och pormaskodlingar

Jag har en hy som gillar det mesta i hudvårdsväg, vilket igen resulterar i många positiva omdömen från min sida. Ibland har jag undrat om jag är för lite kritisk, men efter att ha diskuterat ämnet med en hudterapeut fick jag veta att några av oss har en mer tacksam och alltätande hy än andra.

Jag har en alltätande hy som reagerar bra på de flesta produkter och får fina resultat. Jag testar mycket och åker på en nitlott då och då, men kanske inte lika ofta som en person med känslig och reaktiv hy. Det säger sig själv att det lättare blir reaktioner om man är känslig/reaktiv och testar mycket. En fel produkt och det kan blir reaktion. Nu spårade jag visst ur, för idag ska vi kika på mina nitlott. Det finns olika anledningar till att jag inte gillar eller använder produkterna i detta inlägget.

Lancome Hydra Zen Essence köpte jag i vintras för att fuktboosta huden med ett extra steg i dessa K-beauty tider. D49CVad det är med denna produkten som gör att jag får finnar på hakan vet jag inte, men de slogs om platsen ett tag. Detta är ovanligt då jag sällan får finnar förutom de månatliga hormonella. Problemen försvann när jag slutade använda produkten. I resten av ansiktet fungerade produkten hur bra som helst konstigt nog. Det är en fuktbomb!

Cover FX Custom Cover Drops är ett smart påhitt, men på min hy måste det trixas något kopiöst för att få snyggt resultat. Då bas är en av mina stora intressen och det inte råder brist på bra foundations i hemmet har Custom Cover Drops fått en plats längst in i ett skåp.

Kan ni se den lilla borsten från Kjær Weis på bilden? Nej jag tänkte väl det för den lilla borsten är en foundationborste. En foundationborste i storlek med en ögonskuggepensel, vem orkar pilla med sådant i ett helt ansikte?

Jane Iredale Jelly Jar Gel Eyliner är bara konstig med en tunn och såphal konsistens. Den sätter sig inte och glider runt i ansiktet som om den åker skridskor. Kan det bero på att produkten var frusen efter timmar i postlådan? Eller ska den glida runt?

Peter Thomas Roth 24k Gold mask är det inget fel på. Den är skön att använda men jag önskar att den inte behövde sköljas av efteråt. Här tar mitt tålamod slut och jag drar mig för att använda den..

Pixi Glow Tonic är en produkt jag kommer att ge en chans till framöver (tror jag). Jag kan fortfarande inte förstå varför jag började odla pormasker i en takt växter i ett växthus skulle bli gravt avundsjuka på. Det var ingen trevlig odling, men den försvann när jag slutade använda produkten. Det kanske var en dålig kombo med en annan produkt jag använde just då, vem vet..

Jag hoppas det blir en stund till nästa gång jag skriver ett liknande inlägg, för felköp är inte kul.

Posted in:
Articles by:
Published: