shadow

Lancome Vernis In Love 149

Sommaren är över, och nu kommer höstnaglarna!
Nej, denna läckra citrongula nyansen är verkligen inte något man bara bär på påsk. Tänk lätt sommarbruna händer och citrongula naglar.Lancome

Det här är faktisk mitt första nagellack från Lancome. Det är snyggt som attans och sitter en vecka som de flesta lack på mig. Men, ja tyvärr finns det ett men. Lacket är väldigt tunt och rinnigt vilket medför ränder. För att dölja ränderna krävdes det tre tunna lager lack, och jag kunde säkerligen gått på med ett fjärde lager. Vid tre lager är min tålamod slut, så det blev som det blev.

För er som har undrat vad jag har för baslack så använder jag just nu OPI Start to Finish som egentligen är både bas och toplack. Jag använder det enbart som bas för att sluta använda Seche Vite lär inte hända. Jag har inga problem med att Seche Vite krymper lacket, men det får vissa nyanser att ta fram mer gula pigment i vissa lack. Då ljusblå och ljuslila är nyanser jag ofta använder har jag testat om min lilla teori stämmer angående gula pigment, och det gör det. Handen med Seche Vite ser alltid gulare (lacket ser grönare ut) än på handen med annat toplack.

Tillbaka till Vernis In Love 149 som alltså är från Lancomes vårkollektion 2016. Lacket är supersnyggt, men lite krångligt att applicera.

Har du hittat någon ny nagelfavorit nu som höstkollektionerna kommit?

Posted in:
Articles by:
Published: