Ögonskugga

Sminkprinsessans produkter för dina ögon har allt och lite till. Från milda, naturliga nyanser till de lite mer färgstarka, glittrande och ”metalliska”.

shutterstock_295904570

Ögonskuggorna finns i flera olika former och förpackningar; exempelvis som kompakt, flytandemetallisk, glittereller roll-on .

.

Här hittar du även Eyeliner, Kajal– och Ögonpennor samt Mascara.

H&M´s Fashion agains AIDS kollektion för 2016 har släppts, 25% av intäkterna går till kampen mot spridning av HIV och AIDS bland unga. I kollektionen hittar man en vändbar bomberjacka som känns helt rätt i vår. Matcha den som Elin Kling tillsammans med ett par snygga skinnshorts och addera ett par höga klackar. Vill du ha en mer chill outfit kan du byta ut dem mot ett par converse eller ballerinas.

 

 

 

Sponsorer

165172_10150350299655554_2106972_n

Mer om skönhet

Ådrakliniken Kärlkirurgi

Vi opererar åderbråck i benen som kan bero på att kärlväggen är svag

GPC Plastikoperationer

Här får du reda på allt du behöver veta om fettsugning av mage i Göteborg

Delightful Hair löshår

Långa, mörka och fylliga ögonfransar har alltid varit eftersträvansvärda

RSS Levande skönhet

  • Ut med bars in med boll
    En nyhet inom häslokost, som kanske kommer göra det enklare för dig som försöker undvika de där delicata bollarna, är bounce. Bounce är en serie av goda och näringsrika energibollar som består av långsamma kolhydrater, högkvalitativt protein, omättade fetter och antioxidanter. Förutom den supergoda smaken ger Bouncebollarna en behaglig mättnadskänsla och fyller på med ny […]
  • Loreal är den bästa brun utan sol krämen!
    Nu är det snart sommar och alla vill sola och vara bruna och fina. Men att sola solarium är inget bra val, man blir sliten och risken att få hudcancer är ju självklart inte obefintlig. Jag har själv slutat att sola solarium utan istället använder jag en brun utan sol. Jag har testat många och […]