shadow

Septemberfavoriter

Jag har hittat så många nya favoriter under September, helt otroligt!
Det blir ett smått elakt inlägg idag då jag inte hunnit blogga om alla produkter jag hittat under mars tidigare, men inlägg och recensioner kommer inom kort.

Vi börjar med hudvården och produkterna som impad mest på mig under mars. Darphin Youthful Radiance Camelia Mask är en wow-mask som helt klart platsar i toppen tillsammans med Sisley Black Rose Cream mask som länge varit min favorit. Recension kommer under veckan.

Serumen från Verso har haft en riktigt bra effekt på min hy. Tyvärr är Super Facial serum slut, och Super Eye Serum fick flytta tillbaka till badrumsskåpet då det plötsligen blev väldigt skrynkligt under ögonen. På bara några nätter är ordningen återställd i ögonområdet. Så grymt är det! Recensioner här och här

Dior Poison Girl är inte bara för tjejer. Den passar lika bra en mer mogen kvinna, och jag har fått hur mycket komplimanger som helt när jag bär denna. Recension kommer jag inte att skriva då Lipgloss Bitch redan sagt vad jag tycker här Doften sitter kvar även till nästa dag, otroligt.

Becca Aqua Luminous Perfecting Foundation just för att det är en foundtion med mycket glow som även sitter fint på min blandhy i över 10 timmar.

Yves Saint Laurent Le Teint Saharienne har jag använd varje dag sedan jag fick hem den. Det är en crème to powder bronser som är otrolig snygg på huden. Mer bilder och swatches kommer under veckan.

Urban Decay Gwen Stefani eyeshadow palette används varje dag i olika utsträckning. Någon liten panna från den paletten ingår dagligen. Jag vet att många av er tyckte att nyanserna var så lika när jag bloggade om denna förra gången, men sanningen är att det är bara i paletten de ser lika ut för på huden är de inte så lika.

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed i nyansen Moonstone är en av de snyggaste highlighters jag äger och tanken är att den och några andra ska vara med i ett inlägg framöver där jag går genom mina favoriter. Om jag får bra fotoljus någon dag här kan det vara att inlägget kommer under veckan, annars blir det veckan efter. Just highlighters tycker jag är svårt att fota, så bra ljus är ett måste för att fånga dem bra på bild.

Det var mina mars favoriter fast jag kunde nog haft med ett par till. Det är svårt att plocka ut favoriter, men jag försöker alltid tänka på vilka produkter jag hade saknat mest om de var slut. Har du hittat någon ny produkt under mars som du har svårt att släppa?

collage

Posted in:
Articles by:
Published: